Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Onderhoud Gooiseweg (N305) najaar 2021

Provincie Flevoland gaat aan het werk bij de Gooiseweg (N305) tussen de Nijkerkerweg en de Spiekweg in Zeewolde. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 20 september tot en met zondag 31 oktober 2021.

Reisinformatie wegverkeer
De weg wordt niet afgesloten tijdens de werkzaamheden daardoor zijn er geen omleidingsroutes voor het verkeer. De zuidelijke rijbaan (in de richting van Zeewolde) gaat dicht. Het verkeer in beide richtingen wordt via de noordelijke rijbaan geleid. Doordat het verkeer nu over 1 rijstrook rijdt, kan dit tijdens de spits beperkte hinder geven. Vlak voor en direct na de werkzaamheden wordt de weg een nacht afgesloten in verband met het plaatsen en verwijderen van verkeersmaatregelen (bebording en tijdelijke belijning).

Kaart Gooiseweg

Werkzaamheden
De N305 Gooiseweg is toe aan groot onderhoud. Asfalt gaat, afhankelijk van diverse factoren zoals ondergrond en aantal verkeersbewegingen, ongeveer 15 jaar mee en moet daarna vervangen worden. Het traject wordt voorzien van een nieuwe tussenlaag en een toplaag. Daarnaast wordt de rijbaan voorzien van ribbelstroken en reflecterende glasbollen voor extra veiligheid.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen