Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Werkzaamheden Harderdijk N306

Dit najaar start de Provincie Flevoland met fase 2 groot onderhoud aan de N306 Harderdijk. We gaan het asfalt vervangen. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor alle verkeer van 14 september tot en met 2 oktober en gelden omleidingsroutes, ook voor het openbaar vervoer. Het fietspad blijft open.

Wat gaan we doen?
De N306 Harderdijk is toe aan groot onderhoud. Dit voorjaar hebben we de werkzaamheden uitgevoerd van de Strandgaperweg tot aan de Harderbosweg. Het traject waar gewerkt gaat worden ligt tussen de rotonde met de Bremerbergweg en de Strandgaperweg. Vanwege broedende zeearenden moest de Provincie de werkzaamheden aan het huidige traject uitstellen. De weg wordt voorzien van nieuw asfalt. Ook wordt de rijbaan voorzien van ribbelstroken en reflecterende glasbollen voor extra veiligheid. Met deze werkzaamheden moet de weg weer 15 jaar vooruit kunnen.

Wanneer gaan we aan de slag?
De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag 14 september 9.00 uur tot en met vrijdag 2 oktober 16.00 uur.18.00 uur.  De weg is gesloten voor alle verkeer. De rotonde met de Bremerbergweg en de kruising met de Strandgaperweg zijn wel open voor verkeer. Op 26 en 27 september is de Harderdijk (tijdelijk) open/ wordt de Harderdijk (tijdelijk) opengesteld vanwege het evenement Mudmasters.

Reisinformatie
Er zijn verschillende omleidingsroutes. Deze routes met bijbehorende kaartjes zijn te vinden in het uitgebreide Infobulletin Werkzaamheden N306 Harderdijk_dv.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen