Nieuws

Inloop: werkzaamheden Muntweg

Deze zomer wordt het kruispunt Muntweg/Kuinderweg bij Emmeloord omgebouwd tot een rotonde en in het najaar krijgt het fietspad langs de Muntweg een opknapbeurt.

Muntweg omleidingskaart

Werkzaamheden

  • Aanleg rotonde Muntweg/ Kuinderweg

In mei, juni en juli wordt de kruising Muntweg/Kuinderweg omgebouwd tot een rotonde. Door het groeiende verkeer zorgt deze kruising namelijk voor steeds meer oponthoud. Een rotonde verbetert de doorstroming en de verkeersveiligheid. Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer zo veel mogelijk doorgang vinden.

  • Vervanging fietspad Muntweg

In september en oktober wordt het asfalt van het fietspad vervangen door duurzaam beton.

Reisinformatie
In het weekend van 5 tot en met 7 juli gaat de kruising Muntweg/Kuinderweg volledig dicht voor al het wegverkeer en van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli is de Kuinderweg richting de kruising dicht. Er worden omleidingsroutes ingesteld.

Het fietspad is in september en in oktober dicht voor (brom)fietsers tussen de Kuinderweg en Het Hooiveld. Exacte data worden nog bekend gemaakt.

Inloopavond

Op woensdag 8 mei 2019 organiseert Provincie Flevoland een inloop over deze twee werkzaamheden. De inloop vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur bij Van der Valk, Hotel Emmeloord (Het Hooiveld 9). Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma; u kunt binnenlopen wanneer het u schikt.

 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen