Nieuws

Werkzaamheden N302 Larserweg (Lelystad)

Van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 8 oktober 2021 werkt Provincie Flevoland aan de Larserweg. Langs beide rijbanen wordt aan de buitenzijde een bermverharding van grasbetonstenen aangebracht. Het traject van de werkzaamheden loopt vanaf de aansluiting Larserpoortweg/oprit A6 tot aan de aansluiting met de Gooiseweg. Tijdens de wegwerkzaamheden wordt één rijstrook afgesloten.

Planning
De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 8 oktober 2021. De weg blijft toegankelijk voor doorgaand verkeer. Wel wordt doordeweeks één rijstrook afgesloten. Tijdens de weekenden zijn er geen maatregelen waar het doorgaande verkeer last van heeft.

Werkzaamheden
Langs beide rijbanen wordt aan de buitenzijde een bermverharding van grasbetonstenen aangebracht. Na uitvoering van de werkzaamheden heeft de Larserweg een veilige wegberm die is vormgegeven en ingericht volgens provinciale richtlijnen.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling Infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over deze werkzaamheden.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen