Nieuws

Werkzaamheden N302 Larserweg

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 13 september werkt provincie Flevoland aan de N302 Larserweg bij Lelystad. De werkzaamheden zijn verdeeld in fases om de overlast te beperken. Desondanks is er hinder voor het verkeer en voor het openbaar vervoer. Alle informatie vindt u terug in het infobulletin.

Asfalt aanleggen

Planning en fasering
De Larserweg blijft zoveel mogelijk open, maar tijdens een aantal fases is de weg dicht en gelden er omleidingsroutes. De werkzaamheden zijn opgedeeld in 8 fases. De planning is nog onder voorbehoud van wijzigingen. Onvoorziene omstandigheden (zoals het weer) kunnen van invloed zijn op de planning. Houd de website goed in de gaten voor de laatste informatie.

Periode: maandag 9 tot en met vrijdag 13 september

  • Fase 7
  • Traject: Eendenweg richting Larserweg
  • Hinder: omleidingsroute voor verkeer op Eendenweg ri. Larserweg

De kruising Eendenweg blijft in de zomer in gebruik, waardoor deze op een later tijdstip van nieuw asfalt moet worden voorzien. Dit gebeurt in september, in vier nachten van 20.00 tot 06.00 uur. Verkeer op de Eendenweg in de richting van de Larserweg (en omgekeerd) wordt in deze nachten omgeleid via de Knarweg (achterlangs, in zuidelijke richting).

Fase 7

(Brom)fietsers
Update 16 augustus 2019: De (brom) fietsers ondervinden de laatste fases geen hinder van de werkzaamheden.

Openbaar vervoer
Update 16 augustus 2019: Het openbaar vervoer ondervindt de laatste fases geen hinder van de werkzaamheden.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Pagina update 27 augustus 2019

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen