Code geel: Donderdag later in de middag en 's avonds onweersbuien in het noorden en oosten   Lees meer

Nieuws

Werkzaamheden N306 Harderdijk

In het voorjaar van 2020 voert Provincie Flevoland werkzaamheden uit aan de Harderdijk. Alle informatie over de wegwerkzaamheden Harderdijk staan ook beschreven in het infobulletin.

Traject
Het traject van de werkzaamheden loopt vanaf de rotonde met de Bremerbergweg (blijft open) tot voor de kruising met de Strandweg (blijft open).

Planning en fasering
De werkzaamheden starten half maart en zullen ongeveer zes tot acht weken duren. De werkzaamheden worden gesplitst in twee fases:

  • Fase één loopt van de Strandweg tot de Strandgaperweg
  • Fase twee loopt van de Strandgaperweg tot de Bremerbergweg

Op deze manier houden we bedrijven aan de Strandgaperweg bereikbaar.

Afsluitingskaart Harderdijk

Omleidingsroutes wegverkeer
De Harderdijk gaat tijdens het werk in twee fases dicht voor het verkeer. De algemene omleidingsroute tussen Harderwijk en Biddinghuizen loopt via de N302 Ganzenweg en N305 Biddingringweg. Tijdens fase één zijn de bedrijven aan de Strandgaperweg bereikbaar via Harderwijk (N302 Ganzenweg, N306 Harderdijk, Strandgaperweg); tijdens fase twee loopt de route via Biddinghuizen (N708 Bremerbergweg, N306 Harderdijk, Strandgaperweg).

Omleidingsroutes (brom)fietsers
Het fietspad blijft tijdens de werkzaamheden naar verwachting open. Wanneer er gewerkt wordt op en om de kruising met de Strandgaperweg moeten overstekende (brom)fietsers in elk geval afstappen en langs het werkvak lopen.

Werkzaamheden
De N306 Harderdijk is toe aan groot onderhoud. De werkzaamheden bestaan uit:

  • het aanbrengen van nieuw asfalt;
  • het aanbrengen van ribbelstroken en glasbollen;
  • het verwijderen van de lange parkeerstrook en het aanbrengen van meerdere, kleinere parkeerplaatsen.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen