Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Werkzaamheden N331 Kuinderweg

Van maandag 15 juni tot en met vrijdag 10 juli 2020 wordt er gewerkt aan de rijbanen van de rotondes Kuinderweg met Dukaat en Kuinderweg met Marknesserweg-Ecopark en de rijbaan van de Kuinderweg tussen beide rotondes.

Kuinderweg

Wat gaan we doen?
De weg en de rotondes worden verbetert. Het asfalt van de weg en van beide rotondes is toe aan vervanging.

Wanneer gaan we aan het werk?
De werkzaamheden zijn verdeeld in een voorbereidende fase waar het autoverkeer geen overlast heeft van het werk. In drie andere fases gelden er wel omleidingsroutes en heeft het verkeer last van het werk. Afhankelijk van de fase, is een deel van de Kuinderweg en van de Marknesserweg tijdens de werkzaamheden dicht voor het verkeer. Meer informatie leest u terug in het infobulletin.

Reisinformatie fase 1
Van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni 2020 is de rotonde Kuinderweg-Marknesserweg/ Ecopark afgesloten. Doorgaand verkeer wordt vanaf de Lindeweg omgeleid via de parallelweg langs de Marknesserweg. Het doorgaande verkeer wordt vanaf de Lindeweg omgeleid via de parallelweg langs de Marknesserweg, langs de rotonde Kuinderweg-Marknesserweg/Ecopark en over de Kuinderweg. Bij de rotonde Kuinderweg-Dukaat volgt de omleiding Dukaat, Ecu tot aan de rotonde Marknesserweg en een deel van de Marknesserweg.

Reisinformatie fase 2
Van maandag 29 juni tot en met vrijdag 10 juli 2020 is het gedeelte tussen beide rotondes afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt vanaf de rotonde Kuinderweg-Dukaat omgeleid via Dukaat, Ecu en de rotonde Marknesserweg tot de rotonde Kuinderweg-Marknesserweg/Ecopark.

Reisinformatie fase 3
Van vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli 2020 is de rotonde Kuinderweg-Dukaat ook afgesloten. De omleidingsroute op onderstaand kaartje is alleen tijdens dit weekend van toepassing.

 

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 –  265 566. U kunt ook een e-mail sturen naar werkaandeweg@flevoland.nl. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over één van onze projecten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen