Nieuws

Werkzaamheden N704 Slingerweg Zeewolde

Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 26 juli 2019 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de N704 Slingerweg bij Zeewolde. De weg is dan dicht voor het verkeer.

Bord Slingerweg

Traject
Het traject waar gewerkt wordt, ligt van de kruising met het Eempad (entree naar De Eemhof) tot circa 400 meter voorbij de Schillinkweg. Hier sluiten we aan op de vorige werkzaamheden van enkele jaren geleden. In dit infobulletin (pdf, 1,5 MB) staat alle informatie over het project.

Omleidingsroutes
Tijdens de werkzaamheden is de Slingerweg afgesloten tussen het Eempad en het Slingerpad. Dit heeft een aantal omleidingsroutes tot gevolg:

 • Bestemming Wielseweg en Slingerpad
  Bereikbaar via de route N301, N704 (Nijkerkerweg, Slingerweg). Via de N305 en N704 (Gooiseweg, Gooimeerdijk-Oost en Eemmeerdijk, Slingerweg is het niet mogelijk de Wielseweg en het Slingerpad te bereiken.
 • Bestemming Nekkeveldweg, Winkelweg en Schillinkweg
  Bovengenoemde wegen die uitkomen op de Slingerweg lopen tijdens de werkzaamheden dood: de kruisingen met de Slingerweg zijn dicht voor het verkeer. Dit houdt in dat alle verkeer voor deze drie wegen via de Gooimeerdijk-Oost (Nekkeveldweg) en het Priempad (Winkelweg, Schillinkweg en zijwegen) naar haar bestemming moet rijden
 • Bestemming De Eemhof
  Verkeer voor De Eemhof kan alleen via de route N305, N704 (Gooiseweg, Gooimeerdijk-Oost, Eemmeerdijk en Slingerweg rijden. Vanaf de A28 (afslag 9 Nijkerk), de omleidingsborden volgen (route N301, N305, N704). Zie onderstaande kaart.

Openbaar vervoer
Tijdens de werkzaamheden rijdt bus 160 Almere – Zeewolde een alternatieve route. Vanaf halte Stichtse Brug rijdt de bus direct door naar halte Nulderpad (en omgekeerd). Haltes Flevo-Natuur/Wielseweg en Slingerpad komen hiermee te vervallen. Een pendeldienst rijdt tussen Stichtse Brug en De Eemhof met aansluiting op de reguliere bus. De tijden van de pendeldienst zijn gelijk aan de reguliere tijden van de bus; de enige (tijdelijke) verandering is dat reizigers moeten overstappen op een andere bus bij halte Stichtse Brug. Open het infobulletin (pdf, 1,5 MB) voor de aangepaste dienstregeling.

(Brom)fietsers

Het fietspad blijft open voor (brom)fietsers.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit:

 • het (deels) herstellen van de fundering
 • het aanbrengen van glasbollen en ribbelstroken
 • het veiliger maken van de fietsoversteek bij de Schillinkweg
 • het vervangen van het asfalt

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl Of meldt u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen