Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Werkzaamheden N713 Zuidwesterringweg

Van maandag 8 juni tot en met vrijdag 19 juni 2020 wordt er gewerkt bij de Zuidwesterringweg. Het deel waar de werkzaamheden uitgevoerd worden is bij het viaduct dat over de A6 loopt. De voegen en de geleiderail (ook wel vangrail genoemd) worden vervangen net zoals het asfalt van het fietspad.

Zuidwesterringweg

Reisinformatie wegverkeer en fietsers
Het viaduct wordt vanaf beide kanten afgesloten met bouwhekken. Het is voor fietsers en auto’s niet mogelijk om het viaduct te gebruiken. Tijdens de werkzaamheden gelden er omleidingsroutes. De omleidingen staan ter plekke ook aangegeven met borden. Het onderstaande kaartje geeft de omleidingen aan voor fietsers en auto’s.

Omleiding Zuidwesterringweg

Achtergrond informatie
In 2019 is de provincie aan het werk geweest bij de Zuidwesterringweg tussen Tollebeek en Nagele. Een deel hiervan kon wegens omstandigheden niet uitgevoerd worden. Het laatste deel wordt uitgevoerd in juni 2020 in opdracht van Rijkswaterstaat.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met de aannemer. Contactgegevens: de heer Mark Mulder via telefoonnummer 06 25 76 14 21. Of bel naar afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 –  265 566. U kunt ook een e-mail sturen naar werkaandeweg@flevoland.nl. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over één van onze projecten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen