Code geel: Er is in Flevoland momenteel een waarschuwing van kracht.   Lees meer

Nieuws

Werkzaamheden Oldebroekerweg N709

Op 9 september 2020 van 07.00 uur tot 16.00 uur gaat de firma Van Gelder B.V. (herstel)werkzaamheden uitvoeren aan het drempelplateau in de Oldebroekerweg, nabij de Olsterweg. Dit levert overlast op voor bewoners en weggebruikers. 

Wat gaan we doen?
De aannemer gaat het drempelplateau aanpassen, zodat het verkeer het plateau met een snelheid van 80 km/uur comfortabel kan passeren.

Wanneer gaan we aan het werk?
De werkzaamheden starten op woensdag 9 september 2020 om 07.00 uur tot 16.00 uur.

Reisinformatie weggebruikers
Tijdens de werkzaamheden is de Oldebroekerweg tussen de rotonde met de Baan tot de kruising met de Olsterweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het fietspad blijft geopend. Bewoners kunnen hun huis bereiken vanuit de richting Biddinghuizen.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 265 566. U kunt ook een e-mail sturen naar werkaandeweg@flevoland.nl. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over één van onze projecten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen