Nieuws

Werkzaamheden rotonde N331 Marknesserweg – Oosterringweg

UPDATE 26 oktober 2021
Dinsdag 26 oktober 2021 wordt er tussen 09.00 en ca. 11.00 uur een noodreparatie uitgevoerd aan het wegdek van de rotonde Marknesserweg – Oosterringweg. De reparatie duurt naar verwachting twee uur. Tijdens de werkzaamheden is de rotonde afgesloten voor het wegverkeer.

De rotonde Marknesserweg – Oosterringweg verkeert in slechte staat en wordt daarom in de periode maart – mei 2022 volledig gerenoveerd. Deze werkzaamheden worden gecombineerd met het werk aan de Oosterringweg. Om ervoor te zorgen dat de rotonde goed de winter doorkomt en er geen onveilige situaties ontstaan voor weggebruikers, wordt er op 26 oktober een noodreparatie uitgevoerd. De reparatie duurt naar verwachting twee uur. Om 09.00 uur starten de eerste voorbereidende werkzaamheden en rond 11.00 uur moet het werk afgerond zijn. Deze noodreparatie stond oorspronkelijk gepland voor 19 oktober en is later verschoven naar 25 of 26 oktober. Zowel op 19 als op 25 oktober  bleken de weersomstandigheden te slecht om de reparatie uit te voeren.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen