Code geel: Woensdagmiddag zware windstoten in het Waddengebied   Lees meer

Nieuws

Werkzaamheden rotondes N710 Biddingweg

Op woensdag 13 t/m vrijdag 15 oktober wordt de bestaande geleiderail aan de oostzijde van de rotondes Biddingweg – Overijsselseweg verlengd.

De werkzaamheden worden buiten de spitstijden uitgevoerd, de rotondes zijn dan deels afgesloten voor het wegverkeer. Tijdens het werk aan de zuidelijke rotonde is de oprit naar de Overijsselseweg richting Dronten/Kampen (Dronterringweg) afgesloten. De omleiding loopt via de Biddingweg – Dronterringweg. Tijdens het werk aan de noordelijke rotonde is de afrit van de Overijsselseweg richting Swifterbant/Biddinghuizen afgesloten. Het verkeer wordt via de (oostelijke) rotonde Houtribweg/A6 omgeleid naar de afrit van de zuidelijke rijbaan. Doorgaand verkeer op de Biddingweg wordt over de rechterrijstrook langs de rotondes geleid door verkeersregelaars.

Meer informatie?
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen