Nieuws

Werkzaamheden rotondes N711 Dronterringweg en N710 Biddingweg (Dronten)

In juli en augustus 2021 gaat provincie Flevoland aan het werk bij verschillende rotondes rondom Dronten. Het gaat om de rotondes Biddingweg – Overijsselseweg, de rotonde Dronterringweg – De Noord en de rotonde Dronterringweg – Rivierendreef. De uitgebreide informatie over de werkzaamheden kunt u vinden op de projectpagina.

Werkvoertuig

Reisinformatie werkzaamheden rotonde Dronterringweg – Rivierendreef
De renovatiewerkzaamheden duren ongeveer twee weken. De uitvoeringsperiode van deze werkzaamheden is van maandag 12 tot en met vrijdag 23 juli 2021. Tijdens de werkzaamheden is de rotonde volledig afgesloten. Er geldt een omleidingsroute voor het verkeer. UPDATE 23 juli 2021: De rotonde is weer open voor doorgaand verkeer.

Omleidingsroute rotonde De Noord

Reisinformatie werkzaamheden rotonde Dronterringweg – De Noord
De (onderhouds)werkzaamheden aan de rotonde Dronterringweg – De Noord worden ’s nachts uitgevoerd van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus 2021. Tijdens de werkzaamheden is de rotonde afgesloten tussen 20.00 en 06.00 uur. Voor het wegverkeer geldt een omleidingsroute.

Omleidingsroute rotonde Rivierendreef

Reisinformatie werkzaamheden rotondes Biddingweg – Overijsselseweg
De werkzaamheden aan de rotondes Biddingweg – Overijsselseweg worden uitgevoerd in twee nachten: de nacht van 25 op 26 augustus en de nacht van 26 op 27 augustus. Tijdens de werkzaamheden zijn de rotondes afgesloten tussen 20.00 en 06.00 uur. Voor het wegverkeer geldt een omleidingsroute.

Omleidingsroute rotondes Biddingweg


Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling Infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over deze werkzaamheden.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen