Nieuws

Werkzaamheden Zwolsebrug

Van maandag 19 oktober tot en met zondag 15 november 2020 zijn we aan het werk bij de Zwolsebrug. De scheepvaart kan er langs maar let wel op in verband met de werkschepen die er liggen.

Werkzaamheden
De remmingwerken en de wachtsteigers in het water aan beide kanten van de Zwolsebrug worden vernieuwd. Remmingwerken zijn houten constructies in het water, die de scheepvaart naar de brug of sluis leidt. Daarom worden ze ook wel geleidewerken genoemd. Daarnaast beschermen de remmingwerken de brug of de sluis.

Let op!
Zolang we aan het werk zijn bij de Arie de Witbrug wordt de Zwolsebrug niet bediend van 12.45 tot 13.15 uur en van 13.45 tot 14.15 uur.

Meer informatie
Heeft u een vraag over bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling Infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze sms-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over deze werkzaamheden.

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen