Code geel: Vanaf woensdag aanhoudende hitte   Lees meer

Nieuws

Wijziging afsluitingsweekend kruising Muntweg/Kuinderweg NOP

De kruising Muntweg/Kuinderweg (N351/N331) gaat dicht in het weekend van vrijdag 19 juli tot en met zondag 21 juli. Dit is twee weken later dan eerder gecommuniceerd. Verkeer rijdt dan om.

De kruising Muntweg/Kuinderweg bij Emmeloord wordt sinds 20 mei jl. omgebouwd tot een rotonde. De werkzaamheden lopen voorspoedig, maar een leveringsprobleem zorgt voor een vertraging in de planning. De wapening die aangebracht moet worden in het beton is niet op tijd gereed waardoor de oorspronkelijke planning twee weken opschuift.

Op dit moment kan het wegverkeer gewoon van de kruising gebruik maken. Dit blijft zo tot het weekend van de afsluiting. Na het afsluitingsweekend is de Kuinderweg één werkweek afgesloten tussen de Casteleynsweg en de Muntweg (22 tot en met 26 juli).

Het fietsverkeer Muntweg-Kuinderweg kan gewoon doorgang blijven vinden. Het fietsverkeer Kuinderweg-Kuinderweg wordt omgeleid via het centrum van Emmeloord.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl Of meldt u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen