Nieuws

Woensdagnacht 31 juli Larserweg N302 dicht

Op woensdag 31 juli aanstaande gaat de N302 Larserweg dicht in beide richtingen tussen de Meerkoetenweg en de Vogelweg. De afsluiting duurt van 20.00 tot 07.00 uur.

Omleidingsroute
Verkeer tussen Lelystad en Harderwijk wordt in deze periode omgeleid via de Rietweg, Larserringweg, Dronterweg en de Oostranddreef (en vice versa). Verkeer van en naar de Anthony Fokkerweg en Eendenweg kan via het Larserpad naar de Vogelweg (ri. Harderwijk) of het industrieterrein Larserpoort (ri. Lelystad).

Werkzaamheden
De barrier wordt omgezet van de zuidbaan naar de noordbaan. Dit gaat sneller en veiliger tijdens een volledige wegafsluiting.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Of meld u aan voor onze SMS-waarschuwingsdienst om op de hoogte te blijven over dit project.

Bericht geplaatst op maandag 29 juli 2019

Heeft u vragen of opmerkingen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling infrastructuur van de provincie Flevoland via de telefoonnummer 0320 - 265 566 of via e-mail werkaandeweg@flevoland.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden in de provincie Flevoland?

Bekijk dan snel onze overzichtspagina met alle meldingen en werkzaamheden.

Bekijk alle meldingen