Informatie

Over ons

Samen zorgen we voor veiligheid en comfort. Op de weg én op het water.

Want Flevoland laat zien hoe mobiliteit mensen met elkaar verbindt. Mobiliteit zorgt ervoor dat mensen deel uit blijven maken van de maatschappij. Zo reikt de rol van infrastructuur veel verder dan u in eerste instantie zou denken.

Daarom hebben wij besloten om deze infrastructuur extra overzichtelijk en open op de kaart te zetten. Provincie Flevoland informeert en alarmeert, staat dichtbij en kijkt samen vooruit. Altijd voor de beste veiligheid en comfort.

Flevoland’s wegen en vaarwegen
Hét platform voor alle mobiliteit in de provincie Flevoland: onze informatie en meldingen duiken overal op, leiden u over de (vaar)wegen en bieden overzicht en controle over de infrastructuur.

Wij zijn alert en weten het als eerste wanneer er wegwerkzaamheden zijn. Dankzij ons bent u op de hoogte van alternatieve routes. Onveilige situaties, zoals de komst van slecht weer? Wij waarschuwen u. Ingrijpende wegprojecten? Wij informeren u over de duur en de kosten. Snelheidscontroles? Ook daarvoor houdt u dit platform in de gaten. Zo weet u altijd wat er binnen uw regio speelt op de weg.

Maar wij horen het ook graag wanneer u zelf een verbetering of gevaarlijke situatie tegenkomt. Zo zorgen we samen voor de meest veilige en comfortabele (vaar)wegen. Nu en in de toekomst.